Zöldséges csirkecomb 4 személyre 4 csirkecomb 10 dkg gomba 20 dkg kelbimbó 40 dkg burgonya 20 dkg sárgarépa 10 dkg fehérrépa 10 dkg zöldpaprika 10 dkg zeller 5 dkg zöldhagyma 5 dkg margarin petrezselyem majoranna őrölt fehérbors só A lebőrözött combokat sózd, borsozd és szórd meg petrezselyemmel, majorannával és pihentesd egy órát. A megtisztított zöldségeket vágd fel kis darabokra, sózd meg, adj hozzá finomra vágott petrezselymet és keverd össze. Egy margarinnal kikent tűzálló tálba terítsd el a zöldség felét, arra fektesd a combokat, tégy rájuk margarindarabkákat, s az egészet borítsd be a maradék zöldséggel. Az edényt jól fedd le - legalább alufóliával - és középmeleg sütőben süsd, míg a hús meg nem puhul.