Vargabéles 4-6 személyre 1 csomag réteslap 30 dkg finommetélt 50 dkg félzsíros tehéntúró 4 db tojás 10 dkg margarin 20 dkg porcukor 3 dkg mazsola 5 dl tejföl 1 csomag vaníliás cukor reszelt citromhéj Az áttört túrót keverd el a tojások sárgájával, a vaníliás cukorral, a porcukor háromnegyedével, a tejföllel, a reszelt citromhéjjal és a megmosott mazsolával. Add hozzá a kifőzött, leszűrt finommetéltet. A tojások fehérjét verd kemény habbá és óvatos keverés mellet ezt is add a masszához. Egy magasszélű tepsit kenj ki olvasztott margarinnal és béleld ki az egyik réteg réteslappal. Terítsd el benne a tölteléket, majd fedd le a réteslap maradékával. A tetejét kend meg margarinnal és mérsékelt tűzön süsd pirosra. Nagy kockákra vágva, a maradék porcukorral megszórva tálald. Ha nincs réteslapod, akkor az is megfelel, ha a kikent tepsit meghinted zsemlemorzsával.