Tejszínes csirkemell (nagyon egyszerű, bár nem fogyókúrás!!!) A kicsontozott csirkemellet félbevágjuk, majd minden szeletet lapjával is kettévágunk (egy mellből 4 szelet lesz). A szeleteket sózzuk, megszórjuk fehérborssal és fokhagymával, majd lisztbe hempergetjük. Egy kiolajozott sütőtál aljára teszünk annyi szeletet, hogy teljesen beborítsa. Ezt bőven megszórjuk reszelt sajttal (aki szereti, egy kis füstölt sajtot is tehet rá), majd újra csirkeszeletek, sajt, így rétegezzük. A tetejére sajt kerüljön. Leöntjük annyi tejszínnel (sózzuk meg kicsit!), amennyi éppen a tetejéig ér, majd lefedve a sütőbe tesszük. Kb 30 perc múlva levesszük a fedőt és készre sütjük. (Az egész összeáll, így szépen lehet szeletelni.) Rizzsel vagy zöldségkörettel tálaljuk.