Tejfölös szelet Hozzávalók: 38 dkg liszt, fél dkg só, 20 dkg cukor, 25 dkg margarin, 2 dkg élesztő, 1 dl tej, 5 tojás, 4 pohár tejföl, 3 csomag vaníliás cukor. Az élesztőt megfuttatjuk 1 dl langyos tejben. 20 dkg margarint, 1 tojással, 10 dkg cukorral, a sóval habosra keverünk. Összedolgozzuk az élesztős tejjel, és 30 dkg liszttel. Belekenjük a tepsibe. Töltelék: 4-5 evőkanál porcukor, 4 evőkanál liszt, a maradék margarin, 4 tojássárgája, 3 csomag vaníliás cukor, 4 pohár tejföl. Jól összekeverjük, majd óvatosan hozzáadagoljuk a keményre vert tojáshabot. Ráöntjük a tésztára. Forró sütőben, közepes tűznél sütjük.