Töltött kenyérszeletek Hozzávalók (4 személyre): 800g szögletes kenyér, 5 tojás, 1 gyöngyhagyma, 200g cukkini, 80g füstölt lazac (konzerv), néhány dióbél, metélohagyma, tárkony, 3 szelet fondü sajt, 1 dl tej, vaj, tejszín, só, bors. 4 vastag szelet kenyeret vágunk. A belüket egy kissé kivájjuk, az üreget olvasztott vajjal bekenjük. 180 fokra felmelegített sütoben 4-5 percig elosütjük a kenyérszeleteket. Az apróra vágott hagymát 40g vajon megfonnyasztjuk, rádobjuk a megtisztított, kockákra vágott cukkinit, 5 percig pároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd egészen kicsire mérsékeljük a tüzet. Felütjük a tojásokat, összekeverjük a tejjel, 1 kanál apróra vágott hagymával, a reszelt sajttal, ráöntjük a cukkinire, és folytonos keverés mellett addig sütjük, amíg a tojás megszilárdul. Lehúzzuk a tuzrol, és hozzákeverünk 2 kanál tejszínt, a kockákra vágott lazacot, a durvára vágott diót és egy csipet tárkonyt. A kenyérszeletekbe töltjük, és tálaljuk.