Szivárvány gyümölcskocsonya Hozzávalók: 3 doboz gyümölcskocsonya por (1 doboz súlya 85 gr), és mindegyik legyen más ízesítésű, pl. citrom, cseresznye, narancs, stb., 3,75 dl tejföl, víz. Forralj fel 3,5 dl vizet, és tegyél bele egy doboz gyümölcskocsonya port. Amikor feloldódott, és elforrta a habját, akkor kész. Ebből vegyél ki 2 1/4 dl-t, és amikor kihűlt, öntsd bele egy tepsiszerű edénybe (vagy üvegedénybe). Vékony réteg lesz. Tedd mélyhűtőbe, és várd meg, amíg megszilárdul. A megmaradt részt (kb. 1 1/4 dl) keverd össze ugyanannyi tejföllel. Amikor a tepsiben lévő megszilárdult, akkor ezt a tejfölös keveréket öntsd rá, és ez egy új réteget ad. Tedd vissza a mélyhűtőbe. A többi kocsonyaporral is ugyanilyen módon kell eljárni, és nagyon szép, mutatós finomság lesz a jutalom! Kockákra vágva tálaljuk. Összefoglalva: bármennyi gyümölcskocsonya porral is dolgozunk, az elkészítés után ki kell venni a kétharmadát, és a megmaradt részbe pedig belekeverni ugyanannyi tejfölt. Így rétegződik majd. Ha csak színtelen zselatinnal, vagy csupán színezett, de nem ízesített kocsonyaport használunk, a vizet helyettesítsük több féle gyümölcslével, vagy szörppel. Megéri kipróbálni!