Szendvicstorta Hozzávalók: 0,5 kg házikenyér, 8 dkg vaj, 10 dkg libamájkrém, 20 dkg sonkakrém, 10 dkg tojáskrém, 10 dkg körözött 10 dkg marhanyelv Kör alakú, szikkadt kenyér héját lefaragjuk, a belét torta alakúra vágjuk, majd éles késsel kb. 0,5 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket megvajazzuk. Jóízű libamájkrémet, körözöttet, sonkakrémet, tojáskrémet készítünk, amellyel egyenletesen rétegezzük a megvajazott kenyérszeleteket. A torta alakúra összerakott kenyeret lepréseljük, majd oldalát és tetejét vajjal bekenjük. Ezután oldalát és tetejét meghintjük finomra vágott füstölt marhanyelvvel, majd hűtőszekrénybe dermesztjük. A szendvicstortát a tortákohoz hasonlóan meleg vízbe mártott késsel daraboljuk. Csillagcsővel ellátott habzsákba sonkakrémet töltünk. A szendvicstortacikkekre habzsákból kis rózsákat fecskendezünk, amelyre főtt tojásfehérje-szeletekből vágott vagy kiszurt motívumokat helyezünk.