Hozzávalók: 70-80 dgk megtisztított, megmosott, felszeletelt champignon gomba, 2-3 fej vöröshagyma megtisztítva karikára szeletelve, 4-5 gerizd fokhagyma tisztítva, felszeletelve csipet só, őrölt bors, majoranna, bazsalikom, kakukkfű (ebből kicsit erőteljesebben), rozmaring, 1-2 babérlevél, 1-2 ek gulyáskrém, 2 kis doboz paradicsompüré, 1/2 dl testes vörösbor 2 ek olivaolaj Elkészítése: A felhevített olivaolajra rádobod a vöröshagymát, fokhagymát, a gombát és pár perc múlva a fűszerszámokat a gulyáskrémmel és a paradicsompürével együtt. Folyamatos kevergetés, majd pár perc után jöhet a vörös bor. Ezután lehalkítod a lángot/vagy a villanytűzhelyet, lefeded az éteket és 10-12 percig puhítod. Ezután kihűtöd a hűtőben és salátalevélen tálalod.