Nagyon köszönöm az összes koktélt
Fényes
Erikának!
Könnyű Sangria
4 személyre: 1 üveg (750 cl)
könnyű vörösbor lehűtve, 15 cl frissen
facsart narancslé leszűrve, 15 cl
őszibaracklé, 7,5 cl frissen facsart
citromlé leszűrve, 1 kiskanál porcukor,
jégkockák
Pohár: egy nagy, 3-4 literes üvegtál, 4 borospohár
Díszítés: 4 narancs, 2
citrom, 1 fölszeletelt és félbevágott lime, 1
őszibarack, 3 meghámozott és fölszeletelt
sárgabarack, 1 piros és 1 zöld
alma meghámozva, a magháza nélkül és vékonyra szeletelve, 2
banán
karikákra
vágva
A folyékony
alapanyagokat és a cukrot egy nagy kancsóba tesszük, és
finoman kevergetve föloldjuk benne a cukrot.
Hozzáadjuk a gyümölcsöket
és nagyon sok jeget. Tálaláskor minden pohárba egyenlő
mennyiségű
gyümölcsöt
szedünk.
Sangria
4 személyre:
1 üveg (750 ml)
spanyol (vagy más vörösbor), 12 cl brandy,
3 cl Triple Sec Curaçao, szódavíz ízlés
szerint (elhagyható), 2 kiskanál
porcukor, jégkockák
Pohár: egy nagy kancsó (min. 120 cl), 4
borospohár
Díszítés: 2 citrom, 1 narancs és 1 alma vékonyra szeletelve
és
félbevágva
Egy
nagy kancsóban addig kevergetjük a cukrot, a bort, a brandyt és a
Triple Secet, amíg a cukor fölolvad.
Hozzáadjuk a gyümölcsöt és nagyon
sok jeget. 15 percig állni hagyjuk. Jól
megkeverjük, és ízlés szerint
töltünk bele szódavizet.