Sült hot dog Hozzávalók: 8 db stangli (egyenes kicsi kifli), 8 kicsi virsli, 1 evőkanál mustár, 2 db egész tojás, 1 mokkáskanál törött bors, ízlés szerint só, 1 gerezd fokhagyma Elkészítése: A stanglik mindkét végét levágjuk, majd fakanál nyelével úgy fúrjuk ki hosszában a kifliket, hogy kitolhassuk belőle a kifli puha belét. A virslik bőrét lehúzzuk, kevés mustárral bekenjük és "beleszuszakoljuk" a kifli üregébe. Ha nagyon nehezen megy, kissé kitágítjuk a kiflik belsejét. A tojásokat felverjük, belekeverjük a megtisztított, zúzott fokhagymát meg a törött borsot, és kevés sóval ízesítjük. Az ízesített tojásba belemártogatjuk a kifliket, és legalább 10 percig hagyjuk állni, hogy a folyadékot beszívják. Addig mártogatjuk, amíg a tojásból csak egy csepp is marad. Ezután 180 fokos hőmérsékletű olajba tesszük a kifliket, egyszerre nem többet négynél, és 2-3 perc alatt szép pirosra megsütjük. Papírtörülközőre rakjuk, hogy az beszívhassa a fölösleges olajat. Azonnal, még melegen tálaljuk. Ne felejtsünk el mellé salátát kínálni! Egyszerűen készíthető, jóízű vacsora.