. A legfontosabb, hogy ugyanannyi a tojas, mint a liszt, meg a cukor. Tehat: 6 tojas 6 kanal porcukor (evokanal) 6 kanal liszt keshegynyi sutopor 1/2 csomag vanilias cukor Szetvalasztod a tojasokat. A feherjebe beleteszel 1 kanal cukrot, a sargajaba 5 kanal cukrot. Habosra kikevered a sargajat a cukorral, majd felvered a tojasfeherjet. Ha ez kesz, beleteszed a liszt felet a sargajaba, kikevered, majd a hab felet a sargajaba - ezt ovatosan beleforgatod, majd jon a masik fele liszt, ha azt is belekeverted, akkor a vegen a maradek hab. Ezt atforgatod ovatosan, majd kizsirozott, kilisztezett, vagy sutopapirral belelt tepsibe ontod. Kozepes fokozaton sutod, kinyitni nem szabad. Tuproba utn, ha jo kiveszed, rogton kiforditod a sutobol.