Pöttyöske Hozzávalók: 8 tojásból barna piskótát sütünk. Krém: 8 dl tej, 2 csomag vanília puding, 1 evőkanál liszt, 1 csomag vaníliás cukor. A hozzávalókat megfőzzük. Ha kihűlt, kikavarunk 50 dkg margarint 35 dkg porcukorral, és hozzáadjuk a főzött krémhez. Töltelék: 20 dkg darált keksz, 1 evőkanál baracklekvár, 1/2 dl rum, 1 evőkanál kakaó, 1 csomag gesztenyemassza (kávé, cukorszirup). Az anyagokat jól összedolgozzuk, és 8 rudat formálunk belőle. A piskótát félbevágjuk, a krém felét rákenjük, a rudakat ráhelyezzük, végül a krém felét tesszük rá és befedjük a másik piskótával. A tetejére csokimáz kerül. (Szerintem elég a krém felét elkészíteni, mert 50 dkg margarinból rengeteg lesz.)