Norbi Havi Étrend a.. Hét Hétfő: Reggeli: 2 doboz 0 %-os joghurt, 2-4 szelet búzás Hamlet (puffasztott búza szelet) Ebéd: 1/2 grill csirke bőr nélkül, kovászos uborka (csalamádé, savanyú uborka), illetve bármilyen saláta. Vacsora: 30 dkg pulykasonka, retek, sárgarépa, paradicsom. Kedd: Reggeli: 3 db főtt tojás friss paradicsommal, hozzá Hamlet. Ebéd: Görög saláta minden mennyiségben, citromos, édesítős limonádéval. Vacsora: 2-3 pár főtt virsli, mustár és friss paprika, no meg egy kis borocska. Szerda: Reggeli: 1 zacskó, natúr, főtt rizs, édesítő, fahéj, 1 db 0 %-os joghurt. Ebéd: húsleves (tészta nélkül), főtt zöldségek a levesből, főtt husi, mustár. Vacsora: tőkehal párolva, bő zöldséggel, fehérbor. Csütörtök: Reggeli: Teflonban sült rántotta hagymával, olaj nélkül, Hamlet. Ebéd: 2 szelet grillezett pulykamell fokhagymával, uborka, fejes saláta. Vacsora: 1-2 doboz hideg kefir. Péntek: Reggeli: 2 doboz 0 %-os joghurt, 2 púpozott evőkanál zabpehely, vagy Hamlet. Ebéd: Káposzta főzelék a jóllakásig. Vacsora: 30 dkg pulykasonka, retek, sárgarépa, paradicsom. Szombat: Reggeli: Amit a héten a legjobban szerettünk. Ebéd: 2-2 db paprikából és paradicsomból lecsó, 2 db tojás, 2 db főtt burgonya Vacsora: Sovány malacsült párolt káposztával, száraz pezsgő. Vasárnap: Reggeli: 1 doboz 0 %-os joghurt, 1 púpozott evőkanál zabpehely. Ebéd: halászlé, 3 szelet hal. Vacsora: Rablóhús nyárson, bacon szalonnával. A zsírt szedjük le, az íz a fontos. Hozzá uborkasaláta, és száraz, vörös pezsgő. b.. Hét Hétfő: Reggeli: 1 tányér friss eper, vagy alma canderellel édesítve, hideg tea, édesítővel. Ebéd: Párolt karfiol, brokkoli, joghurtos öntet. Vacsora: 30 dkg pulykamellsonka, lilahagyma, uborka, vörösbor. Kedd: Reggeli: 2 doboz 0 %-os joghurt, 2 púpozott evőkanál zabpehely. Ebéd: Sült hal, vagy csirke paradicsomsalátával. Vacsora: 30 dkg baromfi párizsi, retek, fejes saláta, light Cola. Szerda: Reggeli: 1 /2 l Danone vitelinea ivójoghurt. Ebéd: Spenót tükörtojással, Hamlettel, cukormentes üdítő. Vacsora: Főtt krinolin mustárral, fekete retek szeletelve, fehérboros fröccs. Csütörtök: Reggeli: 3-4 főtt tojás, paradicsom, hosszú kávé, édesítővel. Ebéd: Kelkáposzta főzelék kenyér nélkül a jóllakásig. Vacsora: Mozarella paradicsommal, bazsalikommal és olasz borral. Péntek: Reggeli: 2 tükörtojás, csíkokra vágott csirkemell sonka jól átsütve teflonban, paradicsom, puffasztott rizs /Hamlet/ Ebéd: Diétás töltött káposzta (virslivel), zsírszegény tejföllel. Vacsora: Grillezett hal, vagy csirke saláta, paradicsom. Szombat: Reggeli: Cukormentes müzli tejben, diabetikus szörppel ízesítve, kávé. Ebéd: Diétás gulyásleves, természetesen kenyér nélkül. Vacsora: Roston sült pulykamell, teflonban sült cukkíni és a szokásos fröccsünk. Vasárnap: Reggeli: 2 doboz 0 %-os joghurt, 2 kanál zabpehely vagy 1-2 Hamlet Ebéd: Vadragu leves, sok hússal és zöldséggel. Vacsora: Sült padlizsán, fűszeres, darált csirkével töltve, görög bor. c.. Hét Hétfő: Reggeli: Száraz házikolbász, hagyma, paradicsom és limonádé. Ebéd: Paradicsomleves a jóllakásig egy kis parmezánnal. Vacsora: Tojás és virsli, sonka saláta, majonéz helyett joghurtos, fűszeres öntet. Kedd: Reggeli: Gyümölcsrizs 0 %-os joghurtból (Vitelinea) és főtt rizsből. (Előző este bekeverve.) Ebéd: Erőleves tojással, 1 db sült csirkemell + zöldsaláta öntet nélkül. Vacsora: Kaukázusi kefir, ahogy jól esik. Szerda: Reggeli: 3-4 db lágy tojás, Hamlet. Ebéd: Gulyásleves marhahússal és zöldséggel. Vacsora: Salátalevélbe göngyölt hering, hagymával, paradicsommal. Csütörtök: Reggeli: 15-20 dkg baromfipárizsi paprikával és retekkel Ebéd: Vegyes zöldségleves, főtt marhahús, uborkasaláta Vacsora: Vékony szeletelt füstöltsonka, nem túl édes sárgadinnyével. Péntek: Reggeli: Fahéjas, édesítős tejbe áztatott hideg rizs (előző estéről) Ebéd: Gombaleves, roston sült hal, vegyes zöldségköret. Vacsora: Grillcsirke, kovászos uborka, fehérbor. Szombat: Reggeli: 3 db lágy főtt tojás összevagdosva enyhén fűszerezve paprikával, paradicsommal, Hamlet. Ebéd: Káposztaleves húsdarabokkal, bő lével, főtt marhahús, fokhagymás tört burgonya. Vacsora: Tonhal saláta és száraz boros fröccs. Vasárnap: Reggeli: 15-20 dkg pulykapárizsi retekkel, paradicsommal Ebéd: Csirkeleves karfiollal, karalábéval, főtt hús uborkasalátával. Vacsora: Görög saláta és vörösbor. d.. Hét Hétfő: Reggeli: Cukormentes müzli sovány tejben. Ebéd: Vegyes zöldségleves, sült csirkemell + saláta, paradicsom. Vacsora: Mozarella főtt tojással és paradicsommal. Kedd: Reggeli: 20 dkg baromfipárizsi, friss zöldségek. Ebéd: Savanykás burgonyaleves a jóllakásig. Vacsora: Zsírtalan rakott kel csirkehúsból, hideg pezsgő. Szerda: Reggeli: Szeletelt alma, fahéjjal, canderellel. Ebéd: Halászlé, vagy csirkehúsleves zöldséggel. Vacsora: Rák, vagy csirke saláta, fröccs. Csütörtök: Reggeli: 20 dkg pulykasonka, friss zöldségek. Ebéd: Erőleves tojással, fél grill csirke bőr nélkül, uborkasaláta. Vacsora: Pulykasonka ananásszal grillezve, mojito koktél. Péntek: Reggeli: Gyümölcsrizs 0 %-os Vitalíneából és főtt rizsből. Ebéd: Sovány sertéssült, ecetes uborka. Vacsora: Sült libacomb, uborkasaláta, fröccs. Szombat: Reggeli: Virslis rántotta 3 db tojásból és 1 pár virsliből, Hamlet. Ebéd: Sült zöldségek tojással, tört burgonya. Vacsora: Füstölt lazac Hamlettel, paradicsommal, pezsgő a jókedvig J Vasárnap: Reggeli: Elaludva. Ebéd: Rakott karalábé fűszeres csirkemell darabokkal, sovány tejföllel. Vacsora: Salátába göngyölt hering, fehérbor.