Narancsos piskóta Hozzávalók: 1 készen vásárolt (vagy házilag sütött) szögletes, sárga piskóta, 3 narancs, 1 dl narancslé, 1 dl narancslikor (vagy 1 fiola aroma), 1 zacskó vaníliás pudingpor, 5 dl tej, ízlés szerint 3-5 evokanál cukor, 2 dl tejszín, 1 evokanál elforgácsolt (vagy megreszelt) csokoládé. A pudingot a porból a tejjel és a cukorral eloírásszeruen elkészítjük, majd ha kihult, lazán összekeverjük a kemény habbá vert tejszínnel. Félretesszük. A piskótát lapjában két részre vágjuk. Akkora tepsibe tesszük, amekkorába éppen belefér, vagy a tésztát "méretre" vágjuk. Az egyik lapot beletesszük, és a narancslikorrel összeöntött narancslé felével meglocsoljuk. A narancsokat meghámozzuk. Kettot közülük ujjnyi vastag szeletekre vágunk, a szeleteket pedig felkockázzuk. A likorös piskótára rákenjük a puding felét, majd belenyomkodjuk a narancskockákat. Erre rátesszük a második lapot, amit ugyancsak meglocsolunk a megmaradt likorös narancslével. A puding másik felét rákenjük, és a szép, szabályos szeletekre vágott naranccsal betakarjuk. A tetejére fóliát borítunk, és legalább 1 napig hutjük a hutoszekrényben. Közvetlenül tálalás elott kockákra vágjuk, mindegyik adag tetejére egy-egy tejszínhabrózsát nyomunk, és meghintjük a reszelt csokoládéval.