Meggyes gesztenyerolád Hozzávalók a piskótaroládhoz: 3 tojás, 3 púpozott evokanál liszt, 3 púpozott evokanál porcukor, 3 evokanál tej, 1 púpozott teáskanál kakaópor, vaj és porcukor a tepsihez, A töltelékhez: 25 dkg gesztenyemassza, 1 csésze meggybefott, 10 dkg Rama kockamargarin, 1 evokanál rum vagy kevés rumaroma, 1 teáskanál kakaópor, 1 zacskó vanilíás cukor, csipetnyi só. A tésztához a tojássárgákat a cukor felével, a tejjel és a kakaóporral habosra keverjük. Külön kemény habbá verjük a fehérjéket a megmaradt cukorral, majd a habba felváltva beleszitáljuk a lisztet, és belekeverjük a tojássárgás masszát. Sütolemezt megvajazunk, cukorral behintjük, majd rákenjük a tésztát. Elomelegített, forró sütobe toljuk, és kis lángon 10-12 perc alatt sárgára sütjük. Jól kicsavart, nedves konyharuhára borítjuk, ezután összecsavarva a ruhába hagyjuk kihulni. Közben a töltelékhez a margarint habosra keverjük a sóval, a vanilíás cukorral és a kakaóval, majd apránként hozzákeverünk 3-4 evokanál meggybefottlevet és a rumot. Ezután hozzáadjuk a gesztenyemassza háromnegyed részét, és tovább keverjük, amíg egynemu, habos krém lesz belole. A kicsavart piskótát egyenletesen bekenjük a krém kétharmadával, majd a lecsöpögtetett és kimagozott meggyszemeket belenyomkodjuk. Ismét szorosan összecsavarjuk. Alufóliába csomagolva legalább 1 napra betesszük a hutoszekrénybe. Másnap a tetejére kenjük a megmaradt krémet, és tetszés szerint vagy gesztenyeszíveket vagy golyókat formálva a megmaradt gesztenyébol, feldíszítjük.