Hozzávalók: Fejenként legalább 2-2 db csirke felsőcomb, 1/2 kg mandarin, 1 csomag mazsola, 1,5 dl vörösbor, 2 dl főzőtejszín, 10 dkg hámozott szeletelt mandula megpirítva, só, bors, szerecsendió, gyömbér reszelve, 2 kanál szójaszósz, 2-3 kanál olvia-olaj a hús sütéséhez Elkészítése: A mazsolát beáztatjuk a vörösborba. A csirkecombokat meglocsoljuk szójaszósszal, megszórjuk borssal, szerecsendióval, 1/2 óráig állni hagyjuk. Az olajat felforrósítjuk, hirtelen átsütjük a húsdarabokat és egy mély jénaiba helyezzük. A mandarin felét meghámozzuk és kinyomjuk a levét, ráöntük a húsra, ugyancsak erre jön a vörösbor és a mazsola, a maradék mandarin-darabok gerezdre szedve, majd a reszelt gyömbér. Feltesszük puhulni fedő alatt. Amikor a hús puha, belekeverjük a tejszínt, és a tálaláshoz rászórjuk a megpirított mandulát. Petrezselymes rizzsel tálaljuk, Cserszegi Fűszeres fehér bort kínálunk hozzá.