WebFazek Ital "Krampampuli" bólé
Déligyümölcs-bólé
Római Bólé
Konfetti Bólé
Meggylikőr
Ohio black beauty
Bum Bum Tequila
SANGRIA
Jeges kávé
Túrós-almás turmix
Green Widow (Zöld Özvegy)
Knock Out Drink
"Krampampuli" bólé
Lórúgás
Borkorcsolya
Desszert
Egytaletel
Edesseg
Fozelek
Halétel
Húsétel
Ital
Koret
Leves
Martas
Salata
Sorkorcsolya
Sutemeny
Szarnyas
Szendvics
Teszta
Tojásétel
Zöldségétel
Vegetáriánus ételek
Gyerekeknek

Hozzávalók:
1 db 250 g-os süvegcukor
2 palack jó minőségű vörösbor
1 dl rum (min. 60 % alkoholtartalmú)
narancs héja, citromkarikák, rúdvanilia, szegfűszeg

Elkeszites
Készíts elő egy hőálló tálat, egy hőálló tartórácsot és egy rezsót. A tálba kerüljön a 2 palack bor, majd tégy hozzá narancshéjat, citromkarikákat, rúdvaniliát és szegfűszeget ízlésed szerint. Az egészet forrósítsd fel. Helyezd a hőálló tálra a tartórácsot, és tedd rá a süvegcukrot. Ovatosan, de alaposan locsold meg a süvegcukrot rummal, majd gyújtsd meg. Folyamatosan, kanalanként locsold a süvegcukrot a rummal, amíg az teljesen bele nem olvad a borba. Ihatod forrón, de hűtve is kitűnő.

A receptet Rakovszky Szabolcs küldte.


EXTERNET Web-Art Mûhely
1997-1998