Joghurtos pudingtorta Hozzávalók: félujjnyi vastagságú piskótakarika, 2 dl joghurt, 4 dl tej, 1 evokanál zselatinpor, 1/2 dl málnaszörp (vagy egyéb piros színu szörp), 1 zacskó vaníliás pudingpor, ízlés szerint kevés cukor, csipetnyi só. A pudingport 5 evokanál tejjel simára keverjük. A többi tejet felforraljuk, majd hozzáöntjük a tejes pudingport, és folytonosan kevergetve surure fozzük. Félretesszük. Idonként megkeverjük, nehogy ido elott megdermedjen. A málnaszörpöt 1/2 dl vízzel összekeverjük, majd a zselatinporra öntjük. Kevergetve, nagyon kis lángon addig melegítjük, amíg a por szemcséi eloldódnak. A joghurtot simára keverjük a zselatinos szörppel, majd hozzákeverjük a pudingot is. Megkóstoljuk, és annyi cukorral ízesítjük, amennyitol még nem lesz nagyon édes - inkább pikáns íze legyen. (Ha nem elég pikáns, akkor kevés citromlevet is csavarhatunk bele.) Kapcsos tortakarika aljára fektetjük a vékony piskótát, és ráöntjük a krémet. Folpack fóliát borítunk a tetejére, és hagyjuk egészen kihulni, majd betesszük a hutoszekrénybe. Másnapig hutjük. Tálalás elott meglazítjuk a tortaforma oldalát, késsel körbevágjuk, majd a fémlappal együtt tálra csúsztatjuk. A tetejét tetszés szerint díszíthetjük kókuszreszelékkel, gyümölcszselébol készített kis formákkal, gyümölccsel, esetleg csokireszelékkel is. 12 szeletre vágható.