Habos malnatorta (8050 J/1920 kal): Osszegyurunk 20 deka finomlisztet nyolc deka Rama margarinnal, ket tojas sargajaval, egy fel citrom reszelt hejaval, csipet soval, egy csapott evokanal porcukorral meg annyi hideg vizzel, hogy rugalmas tesztat kapjunk. Egy oraig huvos helyen pihentetjuk, majd vekony kerek lappa nyujtjuk, es ugy belelunk ki vele egy nagy tortaformat, hogy magas pereme is legyen. Villaval megszurkaljuk a tesztat, es a sutoben vilagossargara sutjuk. Ezutan a belsejet malnalekvarral megkenjuk, 50 deka friss malnaval kirakjuk, es tetejere simitjuk a tojasok kemeny habba vert feherjet, amelyet egy evokanal kristalycukorral izesitettunk. A sutobe visszatoljuk a tortat, de a langot majdnem teljesen lecsavarjuk, hogy a hab a tetejen inkabb szaradjon, mint suljon. Akkor jo, ha szep rozsaszinu a teteje. A megsult tortat az elzart suto nyitott ajtajaban hagyjuk kihulni, nehogy "megfazzon", es a hab osszeessen. Vegul a tortakarimat lehuzzuk rola, es a tortalappal egyutt csusztatjuk talra.