Hólabda Hozzávalók: Tésztához: 40 dkg cukor 8 tojás 8 kanál forró víz 25 dkg liszt 1 sütőpor 2 kanál kakaó Krémhez: 12,5 dkg vaj 12,5 dkg cukor rum 3 dl tej 1 cs. vanília 3 evőkanál grízes liszt Tészta: A cukrot, toj.sárgáját a vízzel jól kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet (amit már összekevertünk a sütőporral), kakaót és a legvégén a toj.fehérjét. Ezt egyben kisütjük egy nagy tepsiben, hogy ne legyen magas a tészta. Ha kihűlt kiszaggatjuk kis kerek formákkal a tésztát, kettévágjuk és megkenjük a krémmel majd az kókuszreszelékbe forgatjuk. Krém: A cukrot a vajjal és a rummal jól elkeverjük. A tejből, vaníliából és a lisztből kemény krémet főzünk. Ha ez kihűlt, elkeverjük a simára vajjal, majd a fent említett módon. Helyes kis hólabdákat kapunk. Jó étvágyat!