Gyümölcsös túrós lepény Hozzávalók a tésztához: 25 dkg finomliszt, 12 dkg Rama kockamargarin, 1 dl tejföl, 1 evokanál porcukor, 1 nagy (vagy 2 kicsi) tojás, 1 teáskanál sütopor, 1 mokkáskanál só, A töltelékhez: 50 dkg tehéntúró, 2 tojás, 1 dl tejföl, 10-15 dkg porcukor (vagy édesítoszer), 40 dkg bármilyen fajta tisztított, kemény gyümölcs (alma, szilva, körte), 1 zacskó vaníliás cukor, 1 mokkáskanál só. A sütoporral összekevert lisztet, a felütött tojást, a tejfölt, a sót, a cukrot, és az elforgácsolt margarint kézzel gyorsan összegyúrjuk, és cipóvá formáljuk. Liszttel meghintve, egyharmad-kétharmad arányban kettévágjuk, majd a nagyobbik tésztát lisztezett deszkán közepes tepsi nagyságúra nyújtjuk. A tepsit kibéleljük a tésztával és félretesszük. (A másik tésztadarabot további felhasználásig a hutobe rakjuk.) A töltelékhez a túrót áttörjük, és a felvert tojásokkal, a cukorral, a sóval és a vaníliás cukorral összekeverjük. A gyümölcsöt megtisztítjuk, és kis darabokra vágva, ugyancsak a túróhoz keverjük. A tepsiben lévo tésztára halmozzuk a tölteléket, egyenletesen elosztjuk, erre nyomkodjuk rá a másik, kinyújtott tésztadarabot. (A tészta kissé szakad, de nem baj, "megfoltozhatjuk".) A tetejét kevés tejjel bekenjük, majd villával megszurkálva, betoljuk az elomelegített, forró sütobe. Közepes lángon 10 percig sütjük, ezután takarékon addig sütjük tovább, amíg a teteje szép rozsdabarna lesz.