Gyümölcsös pudingrétes Hozzávalók: 1 csomag réteslap, 30 dkg tetszés szerinti mirelit vagy befott gyümölcs, 1 zacskó vaníliás pudingpor, 4 dl tej, 2 dl tejszín, ízlés szerint kevés porcukor. A pudingot az eloírás szerint kevés cukorral, de a szokásosnál kissé surubbre fozzük. Hagyjuk, hogy egészen kihuljön, közben a tejszínt kemény habbá verjük. A kihult pudingot lazán összekeverjük a tejszínhabbal. Félretesszük. A felengedett mirelit vagy a befott gyümölcsöt tésztaszuroben jól lecsöpögtetjük (levét megihatjuk). A réteslapokat szétszedjük. Nagy sütolapra terítjük, és az elomelegített sütoben pillanatok alatt megsütjük. Hagyjuk, hogy kihuljenek. A megsült lapokból hármat egymásra borítunk, és felkenjük rá a pudingos-tejszínes krémet, amibe belenyomkodjuk a gyümölcsöt. A megmaradt lappal (vagy lapokkal, ha hatlapos tésztát vásároltunk) betakarjuk, majd az egészet betoljuk a hutoszekrénybe, és néhány órán keresztül (vagyis a puding szilárddá dermedéséig) hutjük. Tálalás elott kis kockákra vagy téglalap alakú szeletekre vágjuk.