Gyümölcsös fagylaltkehely Hozzávalók: 30 dkg málna 2 szelet ananász 4 fél őszibarack (befőtt) 6 evőkanál málnalikőr 1/2 liter vaniliafagylalt 2 dl tejszínhab 1 csomag vaniliáscukor 6 evőkanál tojáslikör Olvasszuk fel a málnát. Az ananászt és az őszibarackot vágjuk kis darabokra, keverjük össze a málnalikőrrel és hűtsük le. A poharakat kb. öt percig a fagyasztóban hűtsük le. A fagylaltot 1 órán át jégkocka fagyasztóban vagy 20 percig a hűtőszekrény normál részében engedjük fel. A tejszínhabot a vaniliáscukorral verjük kemény habbá, töltsük meg kinyomózsákba, és tálalásig hűtsük le. A gyümölcsök 3/4 részét osszuk szét a poharakba, és tojáslikörrel locsoljuk meg. A fagylaltot szeleteljük fel, vagy gombóc formályában helyezzük a gyümölcsre. Tejszínhabbal és a megmaradt gyümölccsel díszítsük.