FOGYÓKÚRÁS ÉTREND HÉTFŐ reggeli: alma ebéd: tejfeles paprikáscsirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal. vacsora: 2 dl aludtej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása. KEDD reggeli: sárgarépa saját zsírjában, rágógumi ebéd: hatalmas tál töltött káposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása vacsora: a szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt, reszelt káposztatorzsával megszórva SZERDA reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojássárgájának fele, de abból annyi, amennyi belefér ebéd: bécsiszelet és sültkrumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túrólepény lefényképezése vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó CSÜTÖRTÖK reggeli: 1 db fürjtojásból készített rántotta, kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyereknek. ebéd: húsleves és tejfeles rakottkrumpli alapanyagainak beszerzése a közeli CBA-ból. Madártej elhelyezése a hűtőben. Vágott vegyes savanyuság. vacsora: ecetes hagyma citrommal PÉNTEK reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom,zsemle ízléses, esztétikus elhelyezése az asztalonmire a többiek felébrednek,- frissen mosott káposztalével, keksz reszelék ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszinezése, 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi. vacsora: hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépa reszelékkel. Lefekvés előtt füldugó behelyezése a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölésére. SZOMBAT: reggeli: joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve ebéd: "halászlé, turóscsusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajttal és parádi vízzel. vacsora: paradicsombelsőség, kamilla tea, egy teljes rúd ropi VASÁRNAP: reggeli fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefir. ebéd: ricinus leves, csontláében abált torma, citomhéj szeletekkel, süteménymaradványok levakarása a tepsiről. vacsora: amit a kanári meghagyott.