Finom sütemény Hozzávalók: A piskótához: 6 tojás, 15 dkg porcukor, 2 evőkanál ecet, 7 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 3 dkg kakaó. A krémhez: 4 tojás sárgája, 2 dl tej, 1 csomag vaníliás cukor, 1 evőkanál liszt, 15 dkg porcukor, 25 dkg vaj. A mázhoz: 4 tojás fehérje, 20 dkg kristálycukor, 1 csomag vaníliás cukor. A piskótát elkészítjük a szokott módon. A krém elkészítése: A 4 tojás sárgájából, a tejből, a vaníliás cukorból, a lisztből, sűrű pépet főzünk. Ha kihűlt, hozzákeverjük a porcukorral habosra kikevert vajat. Máz elkészítése: A 4 tojás fehérjét, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral gőz felett felverjük. Rákenjük a krémre, majd csokoládémázzal bevonjuk.