Egzotikus pulykarolad: Hozzavalok: 1 egesz pulykamell, 15 dkg daralt marhahus (csirke), 4 banan, 2 kis fej voroshagyma, 1 kis doboz mandarinkonzerv, 2 dl tejszin, 1 l szaraz feherbor, 6 dkg sajt, 2 ek. olaj, 5 dkg vaj, 1 ek suritett paradicsom, 1 ek etkezesi kemenyito, szojaszosz, so, bors, curry 1.Felforrositott olajban megpiritjuk az egyik fej hagymat, es daralt hussal, soval, borssal, paradicsompurevel izesitjuk. 2. Hozzaadunk 1 vekonyan felkarikazott banant, izles szerint curryvel, szojaszosszal izesitjuk, es meg 5 percig egyutt paroljuk. 3.A megmosott, szarazra torolt pulykahust megszorjuk soval, borssal, es elteritjuk rajta a bananos daralt hust, a tetejere sajtot reszelunk. 4.Feltekerjuk, cernaval atkotjuk. 5.A masik hagymat es 2 banant ugyancsak felkarikazzuk. 6.Egy labasban felhevitjuk a vajat, elosutjuk benne a pulykaroladot, hozzaadjuk a hagymat, banant, kis ideig sutjuk, majd felontjuk 1,5 dl vizzel, borral, es fedo alatt kb 50 percig paroljuk. Leszurjuk a mandarint, es a levet is a hushoz adjuk. 7. Amikor megpuhul, kiszedjuk, es a levet atpasszirozzuk. Az etkezesi kemenyitot a tejszinnel simara keverjuk, es vekony sugarban a pecsenyelehez keverjuk, es osszeforraljuk. 8. Hozzaadjuk a maradek felkarikazott banant es leszurt mandarint. Ha szukseges soval, borssal, curryvel utanaizesitjuk. 9. A roladrol levagjuk a cernat, felszeleteljuk, es a gyumolcsos martassal meglocsolva talaljuk.