Currys pulykaragu Hozzávalók * 400 g pulykamell filé vagy comb * 80 g vöröshagyma * 5 cl étolaj * 20 g curry por * citromlé ízlés szerint * só * 20 g burgonyakeményíto vagy liszt Elkészítése A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A pulykahúst kockára daraboljuk. Az olajban a vöröshagymát üvegesre pirítjuk, a tuzrol levéve elkeverjük benne a leveskockát és meghintjük a curry porral. A lángra visszahelyezve beletesszük a húst, elkeverjük és kello mennyiségu folyadékot adva hozzá fedo alatt puhára pároljuk. A párolólébol kiveszünk és simára keverjük benne a burgonyakeményítot, amelyet a raguhoz adva ismét átforralunk. Citromlével, ha szükséges sóval vagy éppen curry porral utána ízesítjük. Köretként párolt rizst adjunk és valamilyen salátát.