Brokkolifelfújt 50 dkg brokkoli 2 ek. ételízesítő 2 ek. margarin 5 dkg liszt 4 dl tej 1 csipet őrölt szerecsendió 5 dkg reszelt parmezán sajt 4 tojás vaj, zsemlemorzsa A brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, rózsáira szedjük, és 1 ek. ételízesítővel ízesített vízben kb. 15 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük, és turmixgépben épesítjük. A margarint serpenyőben felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, halványra pirítjuk, majd felöntjük a tejjel, és kevergetve 4-5 perc alatt sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, a maradék ételízesítővel ízesítjük, és megszórjuk szerecsendióval Hozzákeverjük a brokkolipépet, a reszelt sajtot és a tojások sárgáját. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és lazán a masszához keverjük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Négy kis pudingformát kikenünk vajjal, beszórjuk zsemlemorzsával, és háromnegyed részig megtöltjük a brokkolis masszával. A formákat tepsibe rakjuk, és annyi vizet öntünk bele, hogy a formák feléig érjen. A sütőben kb. 40 perc alatt készre pároljuk. Tányérra borítva tálaljuk a sajtmártással.