Bekacomb fuszeres szoszban 12 melyhutott bekacomb, fel citrom leve, so, 10 g vaj, 1/2 u feherbor, 1/8 l forro marhahusleves, lehet leveskockabol is, 1 ek liszt, 1/2 cs. petrezselyem 1/2 cs. kapor, 1 ek tejszin A leszaritgatott bekacombokat, citromba forgatjuk, vagy megspricceljuk vele. 15 percig allni hagyjuk, maj kicsit megsozzuk. Ekozben, felforrositjuk a vajat. Hozzaadjuk a bort es a levest, felforraljuk es enyhen sozzuk. Beletesszuk a bekacombokat es lassu tuzon fozzuk ugy 5 percig. Majd kiszedjuk a combokat es meleg helyen tartjuk. A leveses - boros lebe beletesszuk a lisztet, es 7 percig lassan fozzuk. megegyszer megsozzuk. Beletesszuk a tejszint es az osszevagott petrezselnymet, kaprot. Visszatesszuk bele a combokat es talaljuk. 1470 Joule / 350 kal Ha delben kint hagyjuk a melyhutott bekacombokat, estere pont kiolvad annyira hogy felhasznalhatjuk azonnal.