Bazsalikomos camembert-rel töltött pulykamell 8 db pulykamell filé 3 szikkadt zsemle 0,5 kg natúr camembert sajt 3 db tojás 3 dk bazsalikom só, bors petrezselyemzöld 2 dl olaj A zsemléket langyos vízben áztatjuk majd alaposan kinyomkodjuk és keverő tálba tesszük. Ráütjük a tojásokat, megsózzuk belekeverjük a bazsalikomot a petrezselyemzöld felét és a felkockázott sajtot. Összedolgozzuk és 15 percre félre rakjuk. A megmosott besózott pulyamellfilét töltésre előkészítjük, és a keveréket beletöltjük, végül hústűvel megtűzzük hogy a sajt ne tudjon kifolyni. Az olajat a tepsibe öntjük, belefektetjük a töltött husikat a tetejét meglocsolgatjuk az olajjal, és előmelegített sütőben 20 percig lefedve majd további 30 percig kitakarva pirosra sütjük.