Hozzávalók 4 személyre 1 kg sertésoldalas 2 fej vöröshagyma 4 gerezd fokhagyma étolaj, só, bors 1 kg burgonya Szósz 1 dl ketchup 1/2 dl méz 1 kávéskanál Worchesteshire szósz Kotányi borskeverék, kakukkfű, bazsalikom,oregano Saláta 1 fejeskáposzta 2 sárgarépa 30 dkg majonéz 1 evőkanál ecetestorma A húst izlés szerint feldaraboljuk és a felszeletelt hagymával, fokhagymával olajjal, sóval, borssal és kevés vízzel a sütőben puhára sütjük. Ezalatt összekeverjük a mártáshoz valókat, majd elkészítjük a salátát is, a káposztát vékonyra vágjuk, a répát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd a majonézt kikeverjük a tormával és mindezeket összekeverjük. A krumplit héjában megfőzzük, majd kihűtjük, felszeleteljük, aztán olajban kisütjük. Amikor az oldalas megpuhul, beleforgatjuk az elkészített barbecue szószba és fél órára visszarakjuk a sütőbe. Ezalatt a méz és a ketchup rákaramellizálódik a húsra. A kész húst a salátával és a burgonyával tálaljuk.