Barátnők narancsos gesztenyekrém/habja Hozzávalók: 50 dkg gesztenyemassza 1 dl rum 1 dl tejszín 2 db narancs 4 dl tejszín cukor babapiskóta díszítőanyagok GYÚRJUK ÖSSZE: A narancs héját lereszeljük. A gesztenyemasszát villával összetörjük. Az összes alkotórészt (itt csak az 1 dl tejszínt használjuk fel) habosra kikeverjük villával vagy lyukas fakanállal. 1/2 órán át hagyjuk pihenni, eközben... HABOZUNK: A tejszínt felverjük habnak kevés cukorral, és a hab felét is a gesztenyéhez keverjük. INTELEM ELŐSZŐR: Csak ovatosan, hogy a hab össze ne essen! KIKÉSZÍTÉS: A poharakat alul és oldalt kibéleljük hámozott és vékonyan felszeletelt narancsszeletekkel. Belepakoljuk a gesztenyehabot, fogyasztás előtt megtömjük tejszínhabbal, beleszúrkálunk néhány babapiskótát, díszítő anyagot és ham-ham...