Ha lehet vegyél a meglévő alapanyagokhoz még fóliában fekete erdei sonkát (ez hajszál vékony nyers füstölt sonka, pácolva), vagy valami ehhez hasonlót. A csirkemell szeleteket úgy centi vastagra felvágva füszerezd be (só, bors, majoranna, bazsalikom), ezzel megszórod, majd egy tálba lerakod úgy, hogy szójaszósszal és olajjal minden sort meglocsolsz. Másnap (vagy egy-két óra múlva) kiterítesz 1-1 sonkaszeletet, ráteszel egy csirkemell szeletet, arra 2-3 szem aszalt szilvát - amit előtte persze kimagoztál - beletekered a csirkemellbe a szilvát és a sonkába a csirkemellet. Egy kivajazott jénaitálba szépen egymás mellé fekteted őket. 1/2 dl főzőtejszínbe önts 1/2 dl vörösbort, kevéske reszelt narancshéjat és egy csipet kakukkfüvet. (Ha 6 tagú a család, akkor persze a hús is több és ez a lötty összességében 2 dl legyen). Ezt öntsd rá a húsra, és a jénait lefedve tedd be a sütőbe közepes lángra. Cca. 40 perc múlva vedd ki, szórd meg 10-15 dkg reszelt füstölt sajttal, tedd vissza és 10-12 perc alatt nagy lángon süsd pirosra a tetejét.