Anyuska mézese 0,5 kg liszt, 15 dkg porcukor, 1 sütőpor, 2 tojás, 4 evő kanál méz, 10 dkg margarin, őrölt fahéj, szegfűszeg. A hozzávalókat kevés tejjel összegyúrjuk, 1 éjszaka hideg helyen pihentetjük. Másnap 4 részre osztva vékonyra nyújtjuk. Tepsi hátán megsütjük a 4 lapot világos barnára. Krém: 2 vaníliás pudingot megfőzünk az előírás szerint. hozzákeverünk 15 dkg teavajat, cukrot ízlés szerint. A kihűlt lapokat megkenjük a pudinggal, közé teszünk apróra vágott ananászt.Nehezékkel kissé lenyomatjuk. 1-2 óra múlva a tetejét tejcsokoládéval vonjuk be. Hideg helyen megdermesztjük a csokoládét. Másnap vékony hosszúkás szeletetekre vágjuk.